Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@03:19:14 GMT

این خوراکی ها آبرسانی بدن را 10 برابر می کنند!

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۵۸۰۶

این خوراکی ها آبرسانی بدن را 10 برابر می کنند!

امروز مخلوط آب با میوه‌ها همه جا پرطرفدار است. از اضافه کردن لیمو برای پخت گرفته تا چاشنی آب با پرتقال و دارچین؛ این ترکیبات طعم‌های زیادی ایجاد می‌کند که باید آن را امتحان کنید. با فراوانی دستورالعمل‌های آب طعم‌دار دانستن اینکه کدام طعم‌دهنده آب‌رسانی‌ به بدن را افزایش می‌دهد، کمی دشوار است.

به گزارش برنا؛ یکی از میوه‌هایی که دست کم گرفته می‌شود، سیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانا کوهن، پزشک متخصص طب یکپارچه، می‌گوید: یک سیب و یک بطری آب از ۲ بطری آب آبرسانی بیشتری دارند.

اگر هوس یک میوه آشنا و متفاوت دارید، به جای آن هندوانه را امتحان کنید. این میوه بسیار آب‌رسان است و ۹۲ درصد آب دارد. به علاوه کالری کمی داشته و سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین A و C و همچنین پتاسیم است.

هنوز یکی از شناخته‌ شده‌ترین آب‌رسان‌ها خیار است زیرا دانه‌های آن در یک ماده ژل‌مانند بسته‌بندی با آب پوشانده شده است.

کوهن اشاره کرد که این شکل شبیه به شکل آب درون سلول‌های ماست.

اگر انتخاب بعدی شما لیمو است، یک قدم به آب‌رسانی بیشتر نزدیک شده‌اید. لیمو نه تنها از هیدراتاسیون حمایت می‌کند بلکه طبق گفته کلینیک کلیولند به هضم غذا نیز کمک می‌کند، باعث کاهش وزن می‌شود و مملو از مواد مغذی گیاهی، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. به ویژه حاوی پتاسیم، ویتامین C و منیزیم است.

می‌توانید مقداری نمک دریا را در آب لیموی خود بپاشید تا معجون خوشمزه‌ای داشته باشید. اگر تصمیم دارید لیمو را کنار بگذارید و مستقیما به سراغ نمک دریایی بروید، یک متخصص تغذیه ورزشی می‌گوید این ماده کلیدی می‌تواند به سلول‌های شما کمک کند تا آب را جذب کنند.

هنگامی که صحبت از هیدراتاسیون پایدار به میان می‌آید، یکی دیگر از موارد محبوب برای مخلوط کردن با آب دانه‌های چیاست. دانه‌های چیا مملو از ریزمغذی‌ها(به عنوان مثال روی، فسفر، آهن و...)، فیبر، پروتئین و آنتی‌اکسیدان‌هاست. آن‌ها التهاب را نیز کاهش می‌دهد و به تنظیم فشار خون کمک و از سلامت قلب و سلامت استخوان حمایت می‌کند.

نوشیدن آب یا آب آلوئه‌ورا گزینه دیگری برای افزایش هیدراتاسیون و دریافت ویتامین C است. اگر از طعم آن لذت نمی‌برید، یکی دیگر از آب‌رسان‌ها آب نارگیل است. بر اساس مطالعه منتشر شده سال ۲۰۱۷ در مجله بین‌المللی علوم و تحقیقات بهداشتی مخلوط آب با آب نارگیل به خصوص بعد از ورزش آب‌رسانی بیشتری می‌کند زیرا حاوی منیزیم و پتاسیم بوده که الکترولیت است.

صرف‌رنظر از این باید توجه داشته باشید که چه برندهایی را برای هر دوی این نوشیدنی‌ها خریداری می‌کنید زیرا گاهی اوقات مواد طعم‌دهنده یا قند به این آب‌های طعم‌دار اضافه می‌شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • این میوه را می‌توان جایگزین قهوه کرد
  • درمان گرفتگی رگ‌های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!